четвер, 10 квітня 2014 р.

Об»єднані Словом.

 Напередодні Великодніх свят в бібліотеці прозвучало Слово. І це слово вимовили молоді, амбітні поети, які знайшли один одного та самоорганізувались на базі бібліотеки ім..П.Панча. Народилось нове покоління творчої молоді. Вони творять сучасне молодіжне чтиво, вчать вчитуватись, захоплюватись читанням, любити літературу.
Молодіжне слово, майстерно виписане і представлене слухачам, полонило присутніх глибиною почуттів, думок, ствердженням відвічних людських цінностей, прагненням творити добро.
Натхненник і організатор заходу – Анастасія Шеремет, студентка КНЛУ, читачка бібліотеки закликала в мережі ФЕЙСБУК всіх, хто має бажання долучитися до глибин Слова,  об»єднатися в любові до літератури, для того, щоб бути почутими.
На літературному заході в бібліотеці прогриміли імена: Юлії Цезар, Світлани Скрипки, Анастасії Квітки, Олени Дерезенко, Олександри Кравчук, Євгена Сенкевича та ін..

Молоді літератори своїми творами схвилювали душі слухачів, передали їм свої почуття, переживання і вболівання. Запрошуємо всіх до творчості.
                                                    Анастасія Шеремет
                                                                Юлія Цезар
                                                               Світлана Скрипка
                                                              Олександра Кравчук
                                                         Анастасія Квітка
                                                                 Євген Сенкевич
                                                                   Олена Дерезенко





Немає коментарів:

Дописати коментар