понеділок, 20 січня 2020 р.

Недільні зустрічі в бібліотеці ім.П.Панча познайомили читачів з журналісткою, перекладачем та продюсером «Радіо Культура» Іриною Славінською і журналісткою «Радіо Культура» Оленою Гусейновою.

 Відвідувачі бібліотеки почули і побачили на власні очі надзвичайно цікаву молоду жінку, яка розповіла їм про свої перші кроки в літературній діяльності, про вивчення французької мови в звичайній школі на Троєщині, про свої пошуки родоводу. Вона змогла переконати присутніх в тому, що в кожній родині повинна існувати своя усна не задокументована історія, яку потрібно зберігати. Читання книжок допомагає кожній людині мати уяву, як потрібно діяти в тій або іншій ситуації. Присутні змогли переконатися в майстерності пані Ірини Славінської, як авторки, продюсерки « Радіо Культура ». Цікавими для відвідувачів заходу були і самі питання пані Олени Гусейнової до Ірини Славінської, так і її відповіді на питання про стан сучасної малої прози в Україні, про перебіг визначення майбутніх лауреатів Шевченківської премії.


😃 У неділю, 19 січня, Ірина Славінська зустрілася із читачами у Києві та розповіла про свою нову 📚 книжку «Мої запасні життя». Про те, як обиралася назва для збірки есеїв, які її головні сюжетні лінії та що ж таке ці запасні життя, письменниця спілкувалася разом із модераторкою Olena Huseinova. ✍️ Ми занотували декілька цитат авторки із зустрічі 👇
А вже згодом запрошуємо на презентацію книги у Луцьку та Харкові!














Немає коментарів:

Дописати коментар