четвер, 24 жовтня 2019 р.

До Дня захисника України в бібліотеці відбувся кінопоказ документальної стрічки «Позивний «Зеніт» - кіно, що наближає перемогу.

Бібліотекарі підготували книжкову виставку «Історія про вибір», яка пропонує кожному замислитися, що для нього події новітньої історії України.
Студентки педагогічного інституту ім. М.Драгоманова підготували інформаційну довідку про героїчних українських воїнів, які в різні часи захищали свою рідну землю, свою Україну.  
Ми, бібліотекарі, завжди  свідомі того, що маємо робити  в різні моменти сучасної історії України. Збираємо теплий одяг, відправляємо смаколики, постійно плетемо шкарпетки, передаємо книги для воїнів на фронт і у шпиталі тощо.                   
Бібліотека підтримує дружні зв’язки з 46 окремим батальйоном Сухопутних військ ЗСУ «Донбас-Україна». Бійці цього батальйону пройшли бої в Попасній, в Лисичанську, під Авдіївкою, в Широкіному, отримали страшний досвід Іловайського і Дебальцевського котлів, пережили ворожий полон. Командир Батальйону «Донбас-Україна» полковник В’ячеслав Вікторович Власенко (Позивний «Філін»).  
Бажаємо нашим славетним воїнам Перемоги.







                           

Немає коментарів:

Дописати коментар