середу, 10 лютого 2016 р.

Майстер - клас з фотографії

10 лютого в бібліотеці відбувся майстер-клас з фотографії. Тема заняття – робота з моделлю. Вчились будувати композицію. Дізнались, що не рекомендується знімати двох або більше людей крупним планом, зміщуючи їх обох в один бік від центру. Потрібно розташовувати центр якраз між ними. Понад дві години присутні були моделями, фотографами і просто глядачами, відшліфовуючи свою майстерність. Моделі знайшлись в бібліотеці серед читачів. Це молоді хлопці з Кривого Рогу, які обслуговуються в читальній залі, кожного разу, коли бувають у Києві. Фантазували, шукали цікаві ракурси для моделей, придумували композиції. Зрозуміли, - потрібно постійно займатися самовдосконаленням, працювати над собою та не зупинятися на досягнутому. Займаючись фотографією ми повинні знайти свій неповторний стиль, бо саме в цьому полягає мистецтво фотографії. Не судіть нас строго. Ми ще вчимось.
Додаткова інформація: молоді люди (моделі), - жителі Кривого Рогу. Вони бувають в Києві і користуються послугами читальної зали. Їх враження від майстер - класу наводимо нижче:
Дуже дякую за ту Світлу пляму, якою став Вчорашній Майстер-клас! Дякую усім за те що ви такі гарні, світлі...за те що такі добрі були до нас)
Я закохався у це місце та людей,що сповнили його такими емоціями!
Дякую)
Merien Morey це подобається.
Коментарі
Merien Morey Випадковостей не буває )) Дякую тобі, наша модель smile смайлик
Zheny Zabavny Обов`язково приїду щє!!тільки тепер зі своєю камерою 
та ідеями)
Merien Morey ого ого ))чекаємо !




Фото майстра





Додаю ще деякі світлини з майстер-класу:)) Фото зі смартфона, тому перепрошую за надмірну кількість фільтрів і неідеальну якість.
Тим не менше мені все дуже сподобалось! Дякую бібліотеці за таку чудову ініціативу, дякую Марині за організацію уроку, дякую моделям:D
З вами всіма було цікаво і дуже весело) Я чудово провела час) Чекаю наступної зустрічі (>‿◠)


Коментарі
Надежда Романова
Прокоментуйте...

Немає коментарів:

Дописати коментар