пʼятницю, 16 травня 2014 р.

Вишневих вам усмішок. Анатолій Паламаренко.

Бібліотекарі та  вчителі школи №112 ім. Т.Шевченка своїх учнів виховують не лише словом, а й прикладом великих сучасників. Одним із таких є видатний майстер художнього слова, Герой України, народний артист України, лауреат Національної премії  імені Т.Г.Шевченка  Анатолій Нестерович  Паламаренко,  який 15 травня завітав до бібліотеки.  Великий патріот України, майстер художнього читання звернувся до присутніх: «Все прогресивне людство відзначає в цьому році 200–річчя від дня народження Т.Г.Шевченка, який своїм розумом об»єднав  світ.  На любові до України побудована внутрішня праця Т.Шевченка – самоука, який одержав «вольную» в 24 роки, був вільним слухачем університету,  прекрасно знав історію, літературу». Анатолій Нестерович прочитав на замовлення твір Т.Шевченка «Холодний Яр».                                                          
В своєму слові А. Паламаренко  згадав про День матері, що відзначається в ці дні. Він прочитав оповідання  Довженка «Мати», яке схвилювало присутніх, багато з яких, нишком витирали сльози.
Далі вже були сльози від сміху. Митець представив усмішку Остапа Вишні «Ярмарок».                      
Отже, всі присутні  вдячні великому майстру художнього слова за прекрасний захід, який додав всім емоцій, знань, відкрив можливості для роздумів.

Відгуки користувачів:
Широ вдячна  вам за величезне задоволення від зустрічі з п. Паламаренком, цим чарівником слова!
Я отримала весь спектр емоцій: від любові до ненавісті, від сліз до справжнього реготу. 
Таке майстерське володіння  словом, на жаль, дуже рідкісне.
Здобутий заряд духовної сили збережеться надовго.

                                                                                                 Ірина Плюсніна










Немає коментарів:

Дописати коментар