пʼятницю, 26 грудня 2014 р.

Володимир Пастушок. Від Майдану - до АТО

 Україна переживає надзвичайно трагічні події, пов»язані з Революцією Гідності, яка перейшла в неприкриту агресію з боку Росії. В бібліотеці розпочали роботу по героїзації тих подій - «Мій Майдан». В рамках цього проекту ми записуємо спогади тих, хто не був байдужим , творив і творить  історію ціною власного життя. Вийшло так, що ми записали на камеру спогади Володимира Пастушка про Майдан.  Пізніше з»ясували, що В.Пастушок  - активний учасник боїв на Сході України. «За його голову терористи готові дати 50 тисяч доларів». Володимир Пастушок /Пісня/ - почесний читач нашої бібліотеки.
«Днями він, знаний як Пісня, приїхав у відпустку зі звільненого Слов»янська. Худорлявий, невисокий на зріст, пряме світло-русяве волосся, сині озерця очей, приємна усмішка… Аж не віриться, що це за його голову терористи готові дати 50 тисяч доларів»// Урядовий кур»єр.- 2014.- 26 липня.


Березнівчанину, сотнику 35 сотні «Волинська Січ» самооборони Майдану, військовому Національної гвардії України Володимиру Пастушку міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вручив другу військову відзнаку «За безпеку народу» разом із званням молодшого лейтенанта. Про це інформує кореспондент ERVE.UA.


Володимир Пастушок  одразу після революції Гідності вступив добровольцем до лав Національної гвардії України разом із своєю сотнею. Зараз хлопець займає посаду заступника командира І-го резервного батальйону Нацгвардії імені генерала Кульчицького. 

Немає коментарів:

Дописати коментар