пʼятницю, 30 червня 2023 р.

Грані творчості Тетяни Плихневич

   

У   читальній   залі   бібліотеки  ім. Петра Панча відбулася  творча    зустріч     з Тетяною  ПлихневичВона є давнім другом бібліотек Голосіївського району м. Києва. Цікава й творча людина – вона завжди у пошуку нових літературних жанрів. Її твори оцінили та надрукували.  До уваги присутніх вона представила видання "Склянка часу Zeitglas", у якому друкують її твори ("Супутник", "Купол", "Киці-киці"). 

Плихневич Тетяна - київська письменниця.  Закінчила з відзнакою Київський педагогічний коледж № 1 та Київський державний лінгвістичний університет. Багато років працювала в освітній сфері. Зараз займається журналістикою та літературною діяльністю. Основна тематика: популяризація історичних та культурних надбань народів Мезоамерики (близько сотні публікацій у періодичних виданнях і збірках).

Пише фантастичні твори. Брала участь у багатьох літературних конференціях, присвячених питанням фантастики, виступала на них із доповідями.

Неодноразовий фіналіст конкурсів фантастичних оповідань "Зоряна Фортеця", дипломант конкурсу гумористичних творів від журналу "45 меридіан". Переможниця міжнародного конкурсу, присвяченого 300-річному ювілею Григорія Сковороди "Хто ж є на світі, щоб був без гріха..."

Публікувалася в журналах "Ренесанс", "Реальність фантастики", "Склянка Часу Zeitglas", "Шукач", "Таємниці ХХ сторіччя", "Загадки історії", "Наука@Техніка", в альманахах "45 Меридіан", "Меридіан" (Ганновер), інших періодичних виданнях і збірках.

Входить до літературних об’єднань "КЛФ Портал", ВОЛФ (Всеукраїнське об’єднання любителів фантастики) та "Зоряна Фортеця". 

Про свої здобутки у письменництві  Тетяна розповіла цікаво, з гумором. За роки своєї творчості вона стала відомою у літературній сфері не тільки Києва. Її цінують у літературних об’єднаннях, її творчість набуває популярності в різних періодичних виданнях. Присутні - гості бібліотеки, колеги з літературної творчості, бібліотекарі - щиро привітали Тетяну з Днем народження, побажали їй міцного здоров’я, творчої наснаги, всіляких успіхів у літературній праці. 


Немає коментарів:

Дописати коментар