понеділок, 16 квітня 2018 р.

15 квітня в бібліотечному кіноклубі «Книги і кіно» відбувся показ класика кіберпанку - аніме "Blame!" (2017), яке базується на однойменній манга авторства Цутому Нихеєм в жанрі постапокаліптика-кіберпанк.

Про мультфільм: описується далекий світ майбутнього, де комп'ютери будують штучну конструкцію під назвою Мегаструктура, яка вкрила Землю і дійшла до орбіти Місяця.
Керування Мегаструктурою людьми втрачене. Мегаструктура - величезна, незалежна, штучна конструкція розміром близько 400 685 кілометрів у вигляді хаотично побудованого комплексу з металу, бетону і полімерів, який покриває всю Землю і асимілює Місяць. Цей техногенний світ створений людьми й нескінченно розростається.
Головний герой Кіллі шукає Мережеві Термінальні Гени (Net Terminal Genes), за допомогою яких можна підключитися до так званої «Мережевий сфери» (Netsphere). Можливості, що надаються користувачам Мережевою Сферою, величезні - зокрема, з її допомогою теоретично можна зупинити безконтрольне розростання Мегаструктури. Мережеві Термінальні Гени являють собою звичайну не змінену (не заражену) людську ДНК.
На своєму шляху Кіллі знаходить людське поселення, й далі розгортається дія аніме.
Наступний кінопоказ відбудеться 22 квітня о 16:00. Будемо дивитися фільм «До першої крові» (1989). Велика Васильківська,90.

Немає коментарів:

Дописати коментар