четвер, 25 травня 2023 р.

З любов'ю до тебе, Києве!






Цими днями свій День народження святкує  місто, до якого зараз прикута увага всього цивілізованого світу, - наш улюблений, прадавній і водночас вічно юний, величний, лагідний, незламний, чудовий - Київ!

Європейська столиця, яку за три дні планував захопити путін, не лише встояла проти московитської навали, але й швидко відігнала ворога від своїх кордонів.  

Ми пам'ятаємо тебе в перші дні страшної війни - ти був стривожений, нашорошений, завмерлий і спустошений. Зачинені магазини, забиті фанерою вікна, розбомблені будинки, обмаль людей, перші загиблі - таке ми бачили лише в фільмах про Другу світову... Але ти впорався - тисячі киян штурмували військкомати, бажаючи стати на захист свого рідного міста й країни, дуже швидко було відновлено логістику, в магазинах почали з'являтися продукти, які зникли в перші дні війни, всі системи життєзабезпечення, бізнес у короткі строки  підлаштували під воєнні умови. За цим стоїть надважка робота величезної кількості людей - від керівництва міста й країни до працівників усіх сфер, які забезпечують безперебійне функціонування столиці. Ми неймовірно пишаємося нашими енергетиками, які взимку цілодобово лагодили пошкоджені системи й повертали світло в наші оселі. І що більше сатанів ворог, то більш затятими ставали люди в своєму спротиві. 

За цей місяць московити майже кожного дня намагаються дістати столицю своїми шахедами й ракетами. Але вже весь світ побачив, чого варта неймовірна українська ППО, яка на 100 %  збиває ворожі цілі! 

Ми вітаємо тебе, Києве, і віримо, що твої чудові пагорби служитимуть прихистком ще не одному поколінню українців! А до твого Дня народження колектив бібліотеки підготував подарунки - виступ юних вихованців київської музичної школи № 10 і книжкову виставку, присвячену історії улюбленого міста.






Немає коментарів:

Дописати коментар